Technologie van monoblok zwembaden

Monoblokzwembaden kunnen op verschillende manieren geproduceerd worden. LPW Pools maakt monoblok zwembaden van full vinylester. Hoewel ze beide uit één stuk worden gegoten in de fabriek, is er een verschil tussen monokuipzwembaden en zelfdragende monokuipen. Dankzij haar honingraatstructuur beschikt de zelfdragende monokuip over een bijzondere eigenschap: ze kan zonder externe ondersteuning haar eigen watergewicht dragen. De zwembadwanden bestaan uit 6 opeenvolgende vinylester lagen versterkt composiet en één centrale laag met een isolerende honingraatstructuur. Deze gewapende opbouw geeft de nodige weerstand en maakt het geheel zelfdragend. Hieronder tonen we enkele van de vele mogelijkheden:

La Plage

La Plage 9 is een rechthoekig zwembad die sport en ontspanning combineert. Zoals de grote broers, de La Plage 10 en La Plage 11, geniet dit zwembad van een uitzonderlijk ontwerp rond de trap waarbij de eerste trede in een onderwaterzitbank is omgevormd. Op deze bank kun je heerlijk ontspannen en ook is het ideaal om de allerkleinsten aan het water te laten wennen.

LPW Pools - Plage 9

Style

Een groots bad met zachte lijnen en een romeinse trap met 6 treden. Dit bad is uiterst geschikt voor spelende kinderen, een echt familiezwembad. Het bad heeft een automatisch rolluik dat op het water drijft boven een veiligheidsrand, zoals trouwens bij alle LPW Pools zwembaden die met een Covrex® Pool Protection rolluik zijn uitgerust.

LPW Pools - Style

City

De City is de uitzondering tussen de andere modellen van LPW Pools, het enige monoblok zwembad zonder geïntegreerde afdekking. Een gezellig zwembad perfect voor in de kleinere stadstuinen, beleef onvergetelijk pretmomenten met de hele familie. Een rechthoekig bad met een rechte hoektrap bestaande uit 6 tredes, ideaal om veilig in het bad te geraken. Droomde je altijd al van een zwembad maar je beschik je niet over een grote tuin? Nu kan je kiezen voor de City!

LPW Pools - City+

LPW_Pools_logo
Al meer dan 55 jaar ontwerpt en assembleert LPW Pools zwembaden. Deze fabriek -de oudste van Europa- is vandaag de dag uitgerust met de laatste nieuwe technologieën om zwembaden beter te laten scoren qua ecologie, energieverbruik en levensduur.